novosti

.

NOVO

Savna v našem salonu

Za vas smo naredili korak naprej in razširili ponudbo s tremi vrstami savn za vse generacije, finsko, zeliščno in infrardečo savno.

 
Finska savna
Finska savna je prostor v katerem so temperature zraka okrog 80°C. Savna je obložena z lesom kanadskm hemlockom in z naravnim kamnom, kar daje savni še poseben pridih domačnosti. Zrak v prostoru je suh, najprimernejša vlažnost je od 25 do 28 %.V finski savni vedno stoji peč, na kateri se greje kamenje. Polivamo jih z vodo v kateri so dodana eterična olja in s tem spreminjamo vlažnost zraka.
 
Zeliščna savna
Zeliščna savna je ena od izpeljank finske savne. Temperatura zraka v njej je 50°C, zračna vlaga pa 60 %. V zeliščni savni se uporabljajo zelišča, kot so jasmin, sivka, evkaliptus, jelka, katera se prek nežne pare počasi izločajo v prostor in sproščajo preobremenjen živčni sistem ter prenapete mišice. Blagodejno vplivajo tudi na dihala. Zaradi nižjih temepratur je zeliščna savna idealna za tiste, ki ne prenašajo dobro visokih temperatur.
 
Infrardeča savna
Prijetna toplota infrardečih žarkov, ki prodira do 4 centimetre globoko v telo in segreva tudi notranje organe.Ima izjemno veliko zdravilnih učinkov na telo. Pospešita se prekrvavitev telesa, presnova, močno se tudi poveča poraba kalorij. Prednost infrardeče savne je tudi ta, da so temperature le okoli 50 do 60 stopinj Celzija, zato je tovrstna savna primerna in predvsem bolj varna tudi za ljudi s težavami srca in ožilja. Naša savna ima tri keramične grelce in enega magnezijevega, kateri je nameščen pod nogami, zato je ta savna primerna tudi za osebe, katere imajo težave z ožiljem.

Glavna razlika med savnami je ta, da nas v infrardeči savni segrevajo grelci, medtem ko v finski in zeliščni vroči zrak.

                                                                           
Prepustite se toplini savn, trenutkom miru in sprostitve.
 
Savno si lahko tudi rezervirate in bo čas, ki si ga boste izbrali, savna namenjena samo vam.
 
CENIK SAVN 1 OSEBA   ZAKUP NOVOLETNI POPUST 20%(velja do 15.1.2019)
SAVNA DO 2H     OD PONEDELJKA DO PETKA 15,00 EUR   60,00 EUR 48,00 EUR
SAVNA DO 2H    SOBOTA, NEDELJA  17,50 EUR   75,00 EUR 60,00 EUR
IZPOSOJA BRISAČ 2,00 EUR                     /
PODALJŠANJE ČASA SAVNE 1H 2,00 EUR           7,00 EUR      /

 

Intenzivno zdravljenje poškodovanih nohtov z IBX sistemom

Zdravljenje namenjeno poškodovani nohtni povrhnjici in učvrstitev krhkih nohtov. Noht utrdi, saj spaja zgornje plasti nohta. IBX je nova vrsta salonske dejavnosti, ki ponuja strokovno pomoč strankam s šibkimi in poškodovanimi nohti. To intenzivno okrepitveno zdravljenje omogoča nohtom, da postanejo daljši in trdnejši od znotraj navzven.

Še posebej se priporoča pred nanosom trajnega laka, saj ohrani zdrav noht.

Pred nanosom tranjega laka cena samo 5,00 €.

 

Prvi obisk ................ 12,00 €    vsak nadaljni obisk ................ 5,00 €

Za optimalno zdravljenje se priporočajo 4 obiski.

 

           NEKAJ IZ NAŠE PONUDBE

                                   (velja   za   salon   v    Kočevju)

 

JAPONSKA METODA VRISOVANJA DLAČIC OBRVI

Japonska metoda vrisovanja dlačic + prva korekcija v času do 3 mesecev .. 200,00 €

(Redna cena 250,00 €)

Oblikovanje in izdelava:
MaKoStudioWebwhite

Administracija